Thuis

Aladdin Precision Lighting Tech Limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Aladdin Precision Lighting Tech Limited

De Aladdinverlichting werd opgericht in het eind van 2012.The-directeur wordt gevestigd in Shenzhen-Stad, Guangzhou-Provincie.

 

Wij zijn een hoge en nieuwe technologieonderneming /manufacturer gespecialiseerd in productie en de ontwikkeling van leiden kweekt Lichten, LEIDENE Aquariumlichten & LEIDENE onderwaterlichten enz.

 

 

Onze leiden kweken Lichten wijd zijn toegepast in Tuinbouw, Hydrocultuur, Landbouw, Bloementeelt, Cultuur, Propagatie, het wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkeling, installatiefabriek, Ruimtevaart ecologisch gezondheidssysteem enz.

 

De Aladdinverlichting heeft één LEIDENE Pakketinstallatie, hardwarefabriek, voedingfabriek en LEIDENE Verlichtingsfabrikant.

 

Aangezien het bedrijf in 2012, na jaren van snelle ontwikkeling werd opgericht, is het erkend door veel van de bedrijven van de wereld top 500 en gevormd strategische partnerschappen met hen. Co. van de Aladdinverlichting, Ltd integreert product R&D, productie, verkoop, en de dienst, en groothandelaar of verdelers in de Verenigde Staten, Chili, Canada, Europa en andere landen of regio's gevestigd. de professionele dienst. De uitstekende talenten, de geavanceerde technologie, het wetenschappelijke beheer, en de pragmatische en ondernemende ondernemersgeest maken Aladdin-Verlichting blijven in de belangrijke positie in deze industrie. Het is het echte kernconcurrentievermogen van Aladdin-Verlichting.

 

Al onze producten zijn lm-80 (smd/maïskolf), RoHS, Ce, verklaard FCC; wat van hen zijn verklaarde UL en verklaard Ce. Wij volgen ISO/TS16949-strikt kwaliteitsbeheersysteem en het milieubeheersysteem van ISO14001.

 

Wij bieden onze cliënten de één-einde-winkelt dienst voor onze kwaliteitsproducten door onze belangrijke internationale deskundigheid, en testende faciliteiten van het overzichtsproduct aan.

 

Na 6 jaar van snelle ontwikkeling, Aladdin-heeft de Verlichting altijd de „groene innovatie, het hoge rendement en de energie aangehangen - besparings“ het milieubescherming concept, en de industrie hebben zich geleidelijk aan uitgebreid tot mobiele telefooncontrole, draadloze controle, slim en afstandsbedieningsysteem, en verbeterde investering in nieuwe energietoepassingen.

 

Zoals zich bevindt bij het front van Internet +Aladdin zal het Verlichtingspersoneel alle inspanningen geëngageerd leveren te zijn de nieuwe energie wereldwijd te worden - besparingsleverancier en tot het globale energiebehoud en de koolstofemissie bij te dragen!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Boskweker

Aantal werknemers : 75~150

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

bedrijfsdiensten

Van het de Verlichtingsproduct van de Aladdinprecisie de Garantiebepalingen

Onze Bepalingen van de Productgarantie zoals volgend:

 

1. De Aladdinverlichting verstrekt een productgarantie 3 jaar die (van de datum van goederenlevering beginnen van Aladdin-Verlichting).  

2. De het Productgarantie van de Aladdinverlichting is slechts op de kwesties van de productkwaliteit van toepassing.

3. De schade van of de kwaliteitsdeficiënties door lichte componenten worden veroorzaakt langs gespecificeerd die of door klanten worden gekocht zijn niet behandeld onder de Productgarantie die.

4. De Verlichting van de Aladdinprecisie be*houdt zich het recht voor te bepalen als de kwestie uit kwaliteitsdeficiënties voortvloeit. Als de klant niet akkoord met het oordeel gaat door ons wordt gemaakt, dan zal een onafhankelijk die oordeel door een derde partij toegelaten door beide partijen wordt gemaakt die worden goedgekeurd. De Verlichting van de Aladdinprecisie be*houdt zich het recht van definitieve interpretatie van de Bepalingen van de Productgarantie voor.

 

Beperkingen van Garantie

 

  • Geen beperkte garantie wordt verstrekt door Aladdin Precision Verlichting tenzij het product van ons werd gekocht.
  • De garantie van de Aladdinverlichting behandelt geen producten die incorrect verpakt zijn ontvangen, veranderd of fysisch beschadigd.
  • De garantie is niet op enig product van toepassing dat was opgevouwen, veranderd of verkeerd was gebruikt. Behalve onze toestemming.
  • De garantie is niet daarvan op enige product of delen van toepassing waar het serienummer of het serienummer van om het even welk van zijn delen zijn veranderd, geschend of verwijderd.
  • De garantie behandelt niet het verlies of de schade toe te schrijven aan overmacht.

Bedrijfteam

          Bos - Afdelingschef    

 

 

           Sophie-verkoop Manager 

 

             Wendy-verkoop Manager 

 

 

              Lisa-Vertegenwoordiger 

 

               Jennifer - Vertegenwoordiger 

 

                 De Vertegenwoordiger van Neil

 

                De Vertegenwoordiger van Alice

Test Equipment

IES-het Testen, het Gebied van /Integrating van de licht-Distributiefotometer

 

 

Gelijkstroom-Voeding

AC/DC het weerstaan van de Weerstand van voltage/Insulation/Gemalen Bandmeetapparaat

 

High-low kamer van de temperatuurtest

De Generator van de bliksemschommeling

LEIDENE Verlichtings het Verouderen en van het Leven Proefsysteem